Általános Szerződési Feltételek

A NewEnglish.hu honlap nem fizetős tartalmai elérhetőek és szabadon használhatóak minden magyar állampolgár számára.

A honlap nyilvános tartalmainak letöltésével a felhasználó tudomásul veszi, hogy az oktatási célú szövegek és videó anyagok eredeti tartalmak, amelyeket a honlap illetve a szerző megjelölésével tud felhasználni publikusan.

A NewEnglish.hu honlap fizetés ellenében is nyújt szolgáltatásokat. Ezeket a nyelvtanuláshoz kapcsolódó anyagokat nagykorú személyek vásárolhatják meg, kizárólag személyes használatra. A tartalom letöltésével a felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa vásárolt tananyagokat harmadik fél részére nem adhatja tovább, nem másolhatja, és nem tárolhatja semmilyen formában.

A TWEC 120 távoktató program 120 videó leckéje három modulban elérhető nyelvtanulók számára: Modul 1 (1-40. lecke), Modul 2 (41-80. lecke), Modul 3 (81-120. lecke). Az egyes modulok külön-külön is megvásárolhatók.

A szolgáltató vállalja, hogy a teljes kurzust megvásárló felhasználók részére tíz egymást követő hónapon keresztül havi egy alkalommal személyes konzultációt biztosít az általa megjelölt időben és helyszínen (Budapesten, illetve Biatorbágyon). A kurzus díjának beérkezését követően számítjuk a tíz hónapot.

A honlap üzemeltetői illetve szakmai csapata fenntartja annak jogát, hogy a nyelvoktató program tartalmát változtathatja. A fizetett tartalmak elérhetőségét azonban köteles biztosítani tíz hónapon keresztül minden egyes ügyfél számára, a befizetett díjak beérkezésétől kezdődően.

Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy az ÁSZF elfogadása egyben az Adatvédelmi Irányelvek elfogadását is jelenti a felhasználó részéről.

Style switcher Visszaállítás
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image