Bemutakozás

Bödör Zoltánnak hívnak, főállásban nyelvtanár, mellékállásban nyelvrajongó vagyok 🙂 .  25 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem, a budapesti Eötvös József Gimnáziumban angolt, a biatorbágyi Sola Scriptura Teológiai Főiskolán klasszikus héber és angol nyelvet tanítok.

Email: NewEnglishBZJ@gmail.com
Telefonszámok: +36 70 314 5753, +36 20 458 7350

BZ_foto

Az angolt és hébert tanítom, oroszul és olaszul is beszélek, valamint további idegen nyelveket tanulok párhuzamosan. Az olasz nyelvet önállóan, felnőtt fejjel tanultam meg, tesztelve egyúttal módszeremet, ami alapján 2015-2016-ban kidolgoztam a TWEC 120 távoktató programot (TWEC = The Three-Week English Challenge / A háromhetes angol kihívás). Jelenleg C1-es olasz nyelvvizsgára készülök.

A TWEC 120 kurzus célja megtanítani felnőtteket angolul egy év alatt, nulláról a B2-es (középfokú) nyelvvizsga szintjéig. Ehhez az eredeti programhoz fejlesztettük ki a NEW ENGLISH weboldalt, ami 2019. októberében indul, és további segítséget nyújt a nyelvtanuláshoz.

Nyelvoktató programom alapja az a meggyőződésem, miszerint idegen nyelveket felnőttek is könnyen megtanulhatnak, ha megvan hozzá a kellő motiváció, valamint egy biztos módszertan. Utóbbihoz nyújt segítséget az a 120 órás online video tanfolyam, amit olyan lelkes felnőtteknek dolgoztam ki, akik hajlandóak időt és energiát áldozni arra, hogy viszonylag rövid idő alatt megtanuljanak angolul.

Úgy vélem, az LLL – a Lifelong Learning, vagyis az élethosszig tartó tanulás – korában a nyelvtanulás a szellemi frissesség megőrzésének igen hasznos és élvezetes módja.

További részletekről, valamit a felsőfokú (C1-es szintű) nyelvvizsgára (Cambridge Advanced English:) felkészítő kurzusomról, és egyéb szolgáltatásaimról a honlapon olvashatsz: www.NewEnglish.hu.

Bödör Zoltán
nyelvtanár

Bevezető tanfolyam

kép

TWEC

A 120 tanóra előre felvett videó anyag, melyet akárhányszor meg lehet nézni, hallgatni. A TWEC 120 nyelvtanfolyamot egyéni tempóban lehet feldolgozni, szaktanári segítséggel. A nyelvtanfolyam hangsúlyt helyez az idegen nyelvvel szembeni gátlások oldására, és a folyamatos motiváció fenntartására is.

Olyan felnőttek jelentkezését várom, akik eddig kudarcot vallottak a nyelvtanulásban, vagy elhitették magukkal, hogy (felnőttkorban) nem lehet megtanulni egy idegen nyelvet, de szeretnének folyékonyan beszélni angolul.

Készségfejlesztés

Olvasás
0%
Hallás utáni értés
0%
Beszéd
0%
Írás
0%

Nyelvet tanulni 

soha nem késő,

és mindig érdemes.

Szakmai előmenetel

1990

Orosz nyelv
felsőfokú nyelvvizsga

1992

Angol nyelv
felsőfokú nyelvvizsga

1994

1994-től A Budapesti Eötvös József Gimnázium angol nyelvtanára

1995

ELTE BTK
Orosz nyelv és irodalom szakon abszolutórium

1996

ELTE BTK
Angol nyelv és irodalom szakon diploma

1998

Akadémiai Kiadó
Magyar-angol Nagyszótár – Szerkesztő

2008

ELTE BTK
Hebraisztika szakon abszolutórium

2008

2008-tól A Sola Scriptura Teológiai Főiskola klasszikus héber nyelvtanára

2014

ITK Origo
B2-es olasz nyelvvizsga

2018

Scuola Leonardo da Vinci Olasz nyelvi továbbképzés Firenzében (C1-es szint)

2019

2019-től
A Sola Scriptura Teológiai Főiskola angol nyelvtanára

Style switcher Visszaállítás
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image