Demo videók

Demo videók

Demo videók

Demo videók

A távoktató kurzus bevezetője és első videó leckéje – ízelítő tanítási módszeremből

CSATLAKOZOM A KURZUSHOZ
kép

          Bevezető a tanfolyamhoz

A tematika és a tanulás ütemezésének előzetes áttekintése,  motiváció és a nyelvtanuláshoz való megfelelő hozzáállás fontossága  

kép

Lesson 1 (Első lecke)

 Az angol nyelv alapjai: az első szavak, elemi kifejezések, köszönés, elköszönés és megköszönés, ABC

“Magyarként több szót ismer angolul, mint sok magyar magyarul. Tökéletesen tisztában van a nyelvvizsga/érettségi elvárásokkal, és azokon bőven túlmutató tudást ad át. Beszéd központú óráin sosem unatkoztam, mindig tudott motivációt adni a közös tanuláshoz. Több anyanyelvi beszélő is meglepődött az angoltudásomon, pedig még jóindulattal sem én voltam az osztályelső.”

Nagy Kristóf - Budapest

„Közel a 40-hez, félve fogtam bele a nyelvtanulásba, mivel munka mellett nem könnyű nyelvet tanulni, nem elég csak néha-néha foglalkozni vele, rendszeres tanulás szükséges. A lelkesedés gyorsan alábbhagyhat, ha unalmas órákon, felkészületlen tanár óráján veszünk részt. Zoltán órái nem ilyenek, hamar eloszlatta az idegen nyelv tanulásából adódó félelmeket, mivel felkészült tanárként, pörgős, érdekes órákon szinte észre sem vesszük és folyamatosan bővül tudásunk.”

Fazekas Krisztián - Kecskemét

“Teljesen kezdőként indultam Bödör Zoltán Tanár Úrnál. A nála eltöltött tanórák egyéni igényekre szabva haladtak, az óramenet mindig érthető volt, mindig kaptunk visszajelzést és azt éreztem, hogy fontos tudást kapok. A másik kulcs az órák motiváló atmoszférája volt, ami megszerettette velem a nyelvet és céltudatossá tett. Négy év után komolyabb felkészülés nélkül tettem le az emelt szintű érettségit, most pedig az ő segítségével megalapozott tudásomnak köszönhetően kezdhetem meg tanulmányaimat Skóciában zenész színész szakon.”

Style switcher Visszaállítás
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image