Referenciák

Beszéd központú óráin sosem unatkoztam

Több anyanyelvi beszélő is meglepődött az angoltudásomon

“Magyarként több szót ismer angolul, mint sok magyar magyarul. Tökéletesen tisztában van a nyelvvizsga/érettségi elvárásokkal, és azokon bőven túlmutató tudást ad át. Beszéd központú óráin sosem unatkoztam, mindig tudott motivációt adni a közös tanuláshoz. Több anyanyelvi beszélő is meglepődött az angoltudásomon, pedig még jóindulattal sem én voltam az osztályelső.”
Nagy Kristóf
Budapest

Félve fogtam bele a nyelvtanulásba

Szinte észre sem vesszük és folyamatosan bővül tudásunk

„Közel a 40-hez, félve fogtam bele a nyelvtanulásba, mivel munka mellett nem könnyű nyelvet tanulni, nem elég csak néha-néha foglalkozni vele, rendszeres tanulás zükséges. A lelkesedés gyorsan alábbhagyhat, ha unalmas órákon, felkészületlen tanár óráján veszünk részt. Zoltán órái nem ilyenek, hamar eloszlatta az idegen nyelv tanulásából adódó félelmeket, mivel felkészült tanárként, pörgős, érdekes órákon szinte észre sem vesszük és folyamatosan bővül tudásunk.”
Fazekas Krisztián
Kecskemét

Szakmailag magas tudású, mindig napra kész

Bátran ajánlom mindenkinek

„Bödör Zoltán tanár úrral a bibliai héber nyelv területén hozott össze a sors. Szakmailag magas tudású, mindig napra kész. Oktatásának eredményes kulcsa abban rejlik, hogy, kommunikatív, segítőkész, akár még szabadidejében is. Jó magyarázó képességgel és jó előadó készséggel rendelkezik. Bátran ajánlom mindenkinek, mert a tanár úrral könnyű és zökkenőmentes a nyelvtanulás.”
Maróti Adrián
Zalaegerszeg

Érthetően, követhető tempóban magyarázza el az anyagot

Az estleges kérdésekre gyorsan választ kapok

“Érthetően, követhető tempóban magyarázza el az anyagot. Az estleges kérdésekre gyorsan  választ kapok, ami fontos a zökkenőmentes tanuláshoz.”
Filus Melinda
Kiskőrös

Az első évem után már folyékonyan tudtam beszélni

A sűrű hetekben az angolórák kikapcsolódásként is szolgáltak

“A középiskola, Bödör Zoltán tanár úr órái előtt soha nem tanultam angolul, mégis az első évem után már folyékonyan tudtam beszélni, használni a nyelvet. A nyelvtan egy tiszta rendszerré állt össze a fejemben, mindig volt lehetőségünk ismételni. A sűrű hetekben az angolórák kikapcsolódásként is szolgáltak, mindig baráti hangulatban, célirányosan, hasznosan teltek, mindmáig tartóan megerősítették a nyelv iránti érdeklődésemet.”
Horváth András
Royal Conservatoire of Scotland, Glasgow

Teljesen kezdőként indultam

Most pedig az ő segítségével Skóciában kezdhetem meg tanulmányaimat

“Teljesen kezdőként indultam Bödör Zoltán Tanár Úrnál. A nála eltöltött tanórák egyéni igényekre szabva haladtak, az óramenet mindig érthető volt, mindig kaptunk visszajelzést és azt éreztem, hogy fontos tudást kapok. A másik kulcs az órák motiváló atmoszférája volt, ami megszerettette velem a nyelvet és céltudatossá tett. Négy év után komolyabb felkészülés nélkül tettem le az emelt szintű érettségit, most pedig az ő segítségével megalapozott tudásomnak köszönhetően kezdhetem meg tanulmányaimat Skóciában zenész színész szakon.”
Horváth András
Royal Conservatoire of Scotland, Glasgow

Style switcher Visszaállítás
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image